About me - Ante Gabriel

     

Salut ! Eu sunt Gabriel si aceasta este mica mea poveste...

      M-am nascut in Iasi, in vara anului 1985, unde am si copilarit, facand parte din generatia cu cheia la gat. Inca din primii ani din viata, mama a incercat mereu sa-mi induca spiritul frumosului si al artei invatandu-ma poezii si povesti din acele vremuri, spirit ce si-a lasat amprenta asupra mea chiar si dupa terminarea unei facultati tehnice pe care am ales-o, nu de buna voie si nesilit de nimeni, ci mai degraba la “sezatoarea” familiei.

      Dupa terminarea facultatii mi-am stabilit cuibul pentru 6 ani in Torino, Italia, iar frumusetea arhitecturala si naturala a orasului nu a facut decat sa imi hraneasca si mai mult dorinta artistica ce deja crescuse in interiorul meu. Cu primul aparat foto am inceput sa explorez imprejurimile orasului, iar feedbackul primit pentru fotografiile mele m-au motivat sa continui pe acest drum.

      Primul pas mare pe care l-am facut pentru a-mi face o cariera in fotografie a fost cand m-am angajat ca fotograf la Photohotel, o companie romano-franceza din domeniul turistic. Aici am primit ghidarea celui mai bun fotograf din Brasov, Dan Malureanu, in cadrul unui curs intensiv ce a durat o luna de zile. Am terminat cu succes sezonul estival din 2016 si dupa aceasta perioada, eram deja indragostit lulea de fotografie.

      Tot dragostea m-a adus inapoi pe meleagurile natale, unde fotografia de eveniment a devenit mai mult decat o pasiune. Am invatat in timp ca cei mai importanti sunt oamenii si ca emotiile traite in cele mai deosebite momente din viata lor merita capturate pentru a nu se pierde in timp.

      Firea mea sociabila, autodidactica, iubirea pentru frumos, dedicarea si pasiunea mea vor fi alaturi de voi, clipa de clipa, la fiecare eveniment din viata dumneavoastra si va invit sa adaugam impreuna file in cartea amintirilor vostre !


Powered by SmugMug Log In